kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

četrtek, avgust 30

Oslo - London - Slovenj Gradec - ????

Končno mi je uspelo kupt karte za Oslo. Ja, na Norveško grem, no v bistvu grem samo v Oslo, ampak vsen, sever je sever. In sever je drag.... Ampak vsen se ful veselim in komej čakam da tud jst dobim nekaj letošnjega dopusta. Tko da, vsi tisti, ki še ne veste... šibam skupaj s Koko in Majnico 20.septembra, vrnem se 3.0ktobra. Prek Londona gremo direkt v Oslo, za nazaj pa se ustavimo še v Londonu pri Kvini. Prvotni plan je sicer bil, da bom dlje v Londonu in ne samo dva dni, ampak sem se določila, da se bom raje udeležila srečanja slovenskih muzealcev v Slovenj Gradcu... trije dnevi izobraževanja in druženja s kolegi bodo pomojm prav zanimivi in bi blo kar mal škoda če tega ne bi izkoristila. V London bom pa že še lahko šla.
Poleg tega pa zadnje dni nekolk bolj pospešeno iščem letalske karte in točno destinacijo mojega zimskega popotovanja. Tako precej nepričakovano se je pojavila možnost da odpeketava v Južno Ameriko skupaj z enim kolegom in res upam da bo vse tako kot sva si zaenkrat zamislila. Ker saj šla bi verjetno tudi sama, ampak vsen je dodatna motivacija če vsaj začetek poti preživeš s kom poznanim, ravn tolk da se mal aklimatiziraš, potem pa itak gre. Točna destinacija še ni znana, in če mene vprašaš mi je v bistvu čist vsen kam v Južno Ameriko grem. Čile bi bil sicer prvi na spisku ampak je baje ful drag, pa potem Argentina, Brazilija, Venezuela... pa Bolivija, in Peru... ma jst mislm da je izbire čist preveč za samo eno potovanje... tko da, pri določanju točne destinacije prepuščam izbiro sopotniku :)

Oznake:

4 Comments:

  • At 31/8/07 17:58, Anonymous Anonimni said…

    Ja, edino prov, da se bos udelezila srecanja muzealcev ... kr usposabljej se ... vsako znanje prov pride, ko bomo mele svoj d.o.o. hihi

     
  • At 3/9/07 14:10, Blogger Unknown said…

    živjo Kaja!
    fajn potovanje si si zastavla!
    ko pa prideš v SG pa veš kaj moraš nardit!
    lp
    miro

     
  • At 3/9/07 16:10, Blogger kaja said…

    seveda Miro... si bom zorganizirala eno pavzico od muzejev vsaj za kšno kavo... ;)

     
  • At 15/9/07 13:11, Blogger kvina said…

    dada draga, to bo zabavno! mas prov, u london lahko se zmerej prides, kadar zelis! se vidmo drug tedn

     

Objavite komentar

<< Home