kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

sreda, julij 18

cirkus in mnjami sladoled

Že v petek sem si po doooolgem času ogledala cirkus. Sploh se ne spomnm kdaj sem bla nazadnje v cirkusu, vem samo, da sem bla enkrat kot otrok v cirkusu v Ljubljani. Ampak tokrat ni šlo za klasičen cirkus z živalmi (teh sploh ne maram ker ne morm gledat kako na nečloveški način mučijo živali in jih razstavljajo kot kake predmete... obup!!! včasih si kar želim da bi sredi predstave kak slon koga pohodil ker slon ne sodi v cirkus in naj jih že enkrat pustijo tam kamor pašejo!!!). No skratka Radovljico je prejšnji teden obiskal Cirkus Tvaers, ki prihaja iz Danske in v njem so glavne zvezde mladi, ki so jih bolj ko ne pobrali iz ulice in jih naučili poulične umetnosti (žongliranje, diablo...), sedaj potujejo naokoli, vsako leto pa te mlade zamenjajo novi. In moram priznat, da mi je bila vsa stvar zelo zelo všeč! Celoten koncept cirkusa in sama predstava prav tako. Vse čestitke takim projektom!!! Lahko si ogledate tudi nekaj fotk.
In danes sem odkrila, da imajo v Lescah v Ojrotu ful dobr sladoled!!! Predlagam vsem, ki ga še niste poizkusili. Res je božanski!

Oznake: ,

2 Comments:

  • At 21/7/07 12:01, Blogger kvina said…

    oooo si se vrnila mal nazaj v cas, pametno! ka pa se hoces, mas sladoled, mas sonce, in mas cirkus!!!!! se naslednji petek morje, pa mamo vse!!! ooo kmal se vidmo, fajn se mej

     
  • At 21/7/07 14:49, Blogger kaja said…

    priznam... trenutno se zdi da imam prav vse kar potrebujem in mogoč če še kaj dodam bo že mal kičasto in preveč podobno pravljici, ampak za kako 'malenkost' je vedno še prostor... hehe vsen pa komej komej čakam tud to da prideš še ti!

     

Objavite komentar

<< Home