kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

torek, junij 19

rolanje pod svobodnim soncem

ok evo, ker vidm da nekateri zavzeto pišete še jst vsaj na hitro sestavm skup en post. Pa nič skrbet, ne da se ne bi nič dogajalo, zadnje čase se enostavno dogaja preveč in vreme je prelepo da bi se spomnla na tale moj blog.
Ampak evo Kvina, da ne boš še naprej v prazno preverjala mojega bloga...

Življenje tukaj pri meni je spet (ali še vedno?) precej pestro in zabavno. Zadnje dni ob vsem tem nekolk pospešeno rolam, ker imam v soboto tekmo. Ja, sezona se je sicer že zdavnaj začela ampak ta teden mi bo prvič tud dejansko uspelo okrepit našo žensko in line piransko ekipo z mojo malenkostjo... jupi... upam da še znam in da ostale punce niso preveč zavzeto trenirale na ledu in potem na rolerjih in ne bom jst izpadla kot nek štor, ki zgolj zaradi opore uporablja palico :).. hehe.. ne sej upam in mislim da ne bo tako hudo, ampak se pa vseeno veselim, da se spet zapodim s palico v roki za tisto malo ploščico.

Sicer pa, v soboto smo šli na 'open-air' predstavo Pod svobodnim soncem. Dobra zadeva ni kaj. Bilo je očitno da se ob njej nismo zabavali le gledalci ampak na svoj način tudi igralci, saj so nekateri med njmi nekam sumljivo jecljali in ostajali brez besed. :) In če smo že ravno nekako pri naši identiteti in izvoru, in če že ravno v službi prebiram raznorazne strokovne članke o Linhartu in Radovljici, vam podam še Linhartov opis Slovencev:
"Slovenci se ločijo od sosedov po dolgem, vitkem telesu in trdni rasti, polt obraza je rjava, oči in lasje rjavi ali črni, v goratih predelih rdeči. Ljubijo prostost in jo branijo pred zatiralci z obupom, ki ga drugje skoraj ne najdemo. težko zapustijo svoje okolje; na Kranjskem je vsak nabor mladega moža za v vojsko vojska v malem" (po M.Vidic, Radovljiški zbornik 1995)
A se kdo prepozna?

Oznake: ,