kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

ponedeljek, januar 21

El grupo de Pedro



Danes smo se zorganiziral in spravli ze zjutraj na nedeljski izlet, ki pa se je izkazal sa malo stresnega. Sli smo namrec organizirano z busom, ki je bil sicer poln backpackerjev in druzba je bla super, in mesta, ki smo si jih ogledal so bla super, ampak nas vodic Pedro, ki si sploh ne zasluzi imena vodic je bil pa katastrofa. v bistvu nam sploh nc ni povedal, razen stvari, ki smo jih videli.. recimo njegov opis vasi, skozi katero smo se peljali je bil, v prevodu takole nekako: "Peljemo se skozi vas Ollyataytambo. Ta vas se imenuje Ollaytantambo. ollaytantambo. to je vas Ollaytantambo..." in potem smo bili na koncu vasi... in spet je bila tisina... ko pa smo nekam prisli, pa smo slisali samo: "El grupo de Pedro... avanzen por favor!"... gremo gremo.. pojdite z menoj.. grupo de pedro!!, grupo de pedro aqui!!!. Aqui grupo de pedro!!!! na koncu smo se mu vsi ze posteno smejali in se mal delali norca. Katastrofa od vodica res. Poleg tega se nam je non stop nekam mudilo, no seveda smo bili vedno eni in isti zadnji na busu, ker se nam je pac zdelo trapasto na pol pogledat zadeve.
Ampak ja vseeno so bili kraji zanimivi. Lokalna trznica, idealen kraj za skrivno slikanje portretov domacinov, pa dvoje Inkovskih rusevin, mesto in trdnjava, pa se ena trznica in cerkev v Chincheru. No saj, nikdar nisem marala teh turisticnih izletov, ampak tokrat je bilo to najceneje ampak ja, tudi tu velja malo denarja malo muske...
Upam, da bomo imeli jutri vec srece z vodnikom. Zjutraj odhajamo na trek do Machu Picchuja. Jutri nas caka downhill spust s kolesi v junglo, nato dva dni treka, cetrti dan pa Machu Picchu... juhuhu.. komaj cakam, mislm da bo veselo in zanimivo, morda tudi naporno... tako da... naslednje 4 dni bom nedosegljiva, tako da nic skrbi ce se ne oglasam.

Oznake: