kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

četrtek, januar 3

Ljubljana-Lima

evo naju.. prispela v Peru.... pot je bla sicer kar utrujajoca in na koncu sem si res zelela samo se posteljo in tus... glede na to, da sem ze dve noci prej spala v pòvprecju 5 ur, je blo res naporno... ampak vsen sva prezivela. Ze na letaliscu v parizu se je mal zavleklo saj francozi pac znajo stvari zakomplicirat... smo vzleteli z zamudo ampak vsen pristali v Caracasu dovoj zgodaj da sva ujela let v Limo. To pa ocitno ni uspelo najinima ruzakoma. Sta ostala nekje sredi poti, trenutno se ne veva, ali v Caracasu ali ze v Parizu. Ampak upam da ju kmalu dobiva. Sploh nisva bla presenecena ko ju ni bilo, v bistvu sva to kar pricakovala glede na lovljenje vseh letov. tudi brez prtlage je namrec tukaj cist ok, sva vse skup vzela zelo z lahkoto ker itak nimava kej. sam kaka frisna majca bi mi prav prsla, pa mal vecja brisaca... tako sva obsojena na bivanje v enem mini penzioncku, kjer mava vsaj obleko za posteljo in brisace. Ampak ni panike, tud to stane 12 USD za 2. In dokler ne dobiva prtljage ostaneva v Limi, potem sibava naprej...

To je to, vroce je, toplo je, vse je kul... in komaj cakam da se odparviva proti jugu, ceprav tud Lima izgleda zelo zanimivo.

Oznake:

1 Comments:

  • At 4/1/08 18:02, Blogger Katarina said…

    U, sta ze tam :) kolk fino :) le glejta, da se bosta pridno javljala :) srecno pot in upam, da cimprej dobita prtljago :)

    Lp, Katarina

     

Objavite komentar

<< Home