kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

četrtek, februar 1

Akcija v zvezi s klimatskimi spremembami

...posredovano sporočilo....

Prvi del velike akcije proti klimatskim spremembam, ki jih ustvarjamo ljudje, se bo zgodil na dan 1. februarja 2007. Skupina okolju prijaznih aktivistov L'Alliance pour la Planete poziva ljudi, da osvobodimo planet Zemljo vsaj za pet minut - naj Zemlja počiva!
V ta namen prosijo vse ljudi na Zemlji, da 1. februarja med 19.55 in 20.00 pogasnemo vse luči.
To ni namenjeno samo varčevanju energije, s tem namreč v svet dajemo sporočilo, ki bo privabilo politike in voditelje. Čas je zanje, da napravijo akcijo in se pričnejo izogibati preveliki potrošnji energije. V času teh 5 minut bomo pomagali planetu k počitku - 5 minut ni veliko in nas ne bo nič stalo.
Na dan 1. februarja bo v Parizu objavljen nov dokument ameriških strokovnjakov za klimo. Pri tem lahko pokažemo na nujnost svetovne klimatološke situacije. Če se vsakdo udeleži te akcije, bo imela učinek na medije, politiko, kar je pomembno tudi pred belgijskimi volitvami.

Več pa si lahko preberete na internetni strani Pozitivke.

Oznake:

3 Comments:

  • At 4/2/07 16:54, Anonymous Anonimni said…

    Jah, mene ta cas itak ni blo doma (tko da pr men ni gorela nobena lucka)... sm bla pa zunej in ne bi mogla rect, da je blo kej manj luck po LJ kot prej ... ;) Grdi grdi ... al pa mamo ljudje pac druge opravke in skrbi?!

     
  • At 4/2/07 17:31, Blogger kaja said…

    ja no sej jst sm se pa takrat ravn domov pripeljala in sprožla vse senzorske luči okol bajte...

     
  • At 5/2/07 21:58, Anonymous Anonimni said…

    Jejejej, Kaja ... Kaj bo s tabo?! ;)

     

Objavite komentar

<< Home