kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

sobota, januar 27

prison break

Vsi tisti, ki do danes niste uspeli priti do nanizanke Prision break na ilegalen način, vam sporočam veselo novico: danes si lahko prvi del ogledate na pop tv.... Toplo priporočam vsem, ki vam je (ali vam je bil) všeč Lost in nasploh vsem, ki ne veste kaj bi počeli danes zvečer.
In da boste imele predvsem punce dodatno motivacijo, da zvesto sledite zgodbi o pobegu iz zapora, vam pokažem še nekaj slik o glavnem igralcu. Michael Scofield (v resniičnem življenju pa Wentworth Miller) je enostavno najboljši... tip da dol padeš ;) In da ta tipček ni samo lep ampak ima tudi kaj pametnega v glavi, boste videle v nanizanki. Mene je enostavno očaral....hehe... škoda k samo po tv...Vsi fantje ki sledite temule blogu pa: imate srečo da živi v Ameriki in da ga na naših ulicah ni možno srečati. Iščejo pa se njegovi približki, vizualni ali mentalni :)
... prepričajte se same...

Oznake:

3 Comments:

 • At 28/1/07 09:03, Anonymous sandra said…

  Juhu ... me again ... Men pa tale dva zapornika sploh nista vsec ... mislim vizualno ... ;) jejej, kaj je narobe z mano?! hihi

  Drugac je pa men se vedno najboljsi dr. House ... z ekipo ... njegov cinizem in sarkazem je tok smesn! ;)

  No, vsake oci majo svojga malarja ... In prav je tako!

   
 • At 28/1/07 16:51, Blogger kaja said…

  no sej pravm... mogoč te bo pa prepričal njegov nastop in karakter v nanizanki... no pa nanizanka bi bla tud brez tako postavnih in lepih obrazov dobra...

   
 • At 28/1/07 19:03, Blogger koka said…

  Ja, dr. House je zakon. Midva z Vesolcem ga tud gledava. Sva pa med tistimi, ki Prison Breaka ne spremljava. No, baje ga dobim na DVDju :D, tako da si bova enkrat vzela čas ;)

   

Objavite komentar

Links to this post:

Ustvari povezavo

<< Home