kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

sreda, januar 17

Ferenbahce : Autocommerce 1:3

Če sem vas že seznanila s tekmami najboljše slovenske moške odbojkarske ekipe (ki je, za tiste, ki ne veste, v nedeljo osvojila slovenski pokal), naj se zgodba o naših Blejcih tudi na temle mojem blogu nadaljuje... Danes so tako poželi še eno zmago v osmini finala Topteams. Turški Ferenbahce je pred kakšno uro, uro in pol padel na kolena. Potem ko je spletna stran autocommerca odpovedala sem iz prve roke prejela dobro novico 'quarter final here we go'.... zakon!!!

Oznake:

6 Comments:

  • At 18/1/07 23:47, Blogger gee:: said…

    They should hire you as their PR :-)

     
  • At 19/1/07 14:01, Blogger kaja said…

    uuu... to bi blo pa zakon... bi bla skoz mal okol s samimi postavnimi mladeniči (no ja, niso lih vsi prov postavni, ampak sliš se pa dobr)

     
  • At 20/1/07 11:36, Anonymous Anonimni said…

    Sam kaja ... sj ti znas masirat ... bi lohk zravn hodla kot maserka ... pol jih ne bi sam gledala ... hihi ;)

     
  • At 20/1/07 11:51, Blogger kaja said…

    uuu... tale sandrina ideja je pa še bolša... hja, najbolš da jim kar prošnjo pošlem... za dvoje v enem... PR in maser... kakšna zanimiva kombinacija :)

     
  • At 22/1/07 08:51, Blogger jaska said…

    Ah! A bi bla babca tud? Od aprila dalje si vljudno vabljena. Lahko boš zamenjala kšno plenico. Namesto PR bo PL. Moj trebuh je večjega obsega kot prsi Pamele A.
    Lep pondelk!

     
  • At 22/1/07 17:39, Blogger kaja said…

    mhm... no ja, tud z otroci mam neki vaje (ok, priznam, zaenkrat samo s pestovanjem, prevaženjem in igranjem, bi se pa lahk naučila tud kako plenico zamenjat) in nekak ugotavlam da z njimi tud precej več sreče kot z odraslimi osebki moškega spola, tko da... ni panike, ti kr poklič k boš rabla pomoč...

     

Objavite komentar

<< Home