kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

četrtek, december 13

slovenski traktorji

Medtem ko današnje popoldne posvečam obujanju spominov s Portugalske, sem na netu naletela na tole zanimivo dejstvo:
Iceland has far more tractors per 1000 hectares of cropland than any other nation - more than twice that of the next highest country, Slovenia.

Sicer pa vam svetujem, da pokukate na tole stran, kjer je marsikaj zanimivega. To, da imamo glede na število prebivalcev največ olimpijskih medalij sem vedela, ampak imamo tudi največ medalij v 'zračnih' igrah (air games), pa še kaj zanimivega se najde, med drugim očitno fruktal veliko izvaža v ZDA. O tistih dejstvih, na katera nisem prav nič ponosna pa raje ne bi (recimo to, da smo na 13mestu med najbolj nesrečnimi narodi...kar pa me glede na to kako se v Sloveniji vsi skoz neki za brezveze pritožujejo in obremenjujejo sploh ne čudi, ker na žalost povprečni slovenčki vedno znajo samo kritizirat redki pa so zmožni pogledat večjo sliko da bi videli kako nam je v Sloveniji v resnici čist lepo)
Ampak da ne bom preveč o Sloveniji, moram še pripravt material za jutrišnje delavnice v OŠ v Bohinju, tako da... grem nazaj na Portugalsko... vsaj v mislih če že v resnici ne... :(

aja... no tale visok rang Slovenije pa tud že poznamo ane... :(

Oznake: