kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

ponedeljek, februar 19

pomlad se pričenja

Več kot očitno je, da je v naše kraje po kratki in uborni zimi (če se temu sploh lahko tako reče) prišla pomlad še preden so se poslovile maškare. Ob koncu zime vsako leto komaj čakam, da spomladi začnem uživati ob popoldanskem čajčku na soncu za hišo. Tokrat se je prvi letošnji 'obred pitja čaja na prostem' pričel danes, 19.februarja. Zakon! No ja, dejansko bi to glede na vreme v preteklih dneh lahko storila že kak dan prej, ampak nekako se niti nisem spomnila, da je to že izvedljivo. Vsekakor je letošnji začetek koledarsko daleč pred dosedanjim povprečjem, tako da se nimam kaj pritoževati. Glede na to, da snega ni in da je na sončku res toplo, sem se ob čaju in knjigi tako 'pregrela' da sem na koncu celo zavihala hlačnice. In hkrati takole vedno znova ugotovim kako dobro je živeti tu, kjer sem. Kako paše ta mir za našo hišo in kako blagodejna sta oba potoka, ki tečeta mimo. Enostavno uživam.

Oznake:

2 Comments:

  • At 19/2/07 18:56, Blogger koka said…

    No vidš, jest sm tud dons čajčkala na soncu. Sicer si nisem vihala hlačnic, pa tud okolica ni bila ne vem kaj, glede na to da sem bla zraven faksa (na divjem zahodu ;) al kaj je že) ampak je pa vseeno pasalo.

     
  • At 20/2/07 12:55, Anonymous Anonimni said…

    kajci nc prevec hitr govort, babice pravjo, da bo se sneg padu! :( drugac mas pa prov, res je ze zdej sanjsko, da bi le ostalo!

     

Objavite komentar

<< Home