kaja

SPREAD YOUR WINGS - FOLLOW YOUR HEART

petek, december 22

pospravljanje

Pozabila sem že, kako dober je občutek, ko pospravljaš zapiske po izpitih. Jih lepo spraviš v mapo nekam pod posteljo ali na podstreho, kot da jih boš še kdaj rabil... Hehe... Zamislite si sedaj, kako je šele, ko pospravljaš za svojim diplomskim delom. Ko iz predala, ki je bil do sedaj namenjen diplomski nalogi, lahko mirno mečeš liste, popisane, porisane, pokracane, nekatere celo natipkane in označene s klicaji... druge s podatki, ki jih v resnici nisi nikdar uporabil... vse leti... predal se prazni, tla pa se polnijo s papirjem. NORO!!!! Nič več šare... MISSION ACCOMPLISHED... :)

Oznake:

3 Comments:

  • At 23/12/06 13:17, Blogger koka said…

    Ah, blagor teb... Jest sem si pa prejsnji teden "odprla" del omare, namenjen diplomi. Ker so se mi listi valjali po celi sobi. Upam da jo bom kmalu lahko "zaprla". :)

     
  • At 24/12/06 11:45, Anonymous Anonimni said…

    Joj! Kaj nej pa jz recem ... sploh se nimam kej dat v predal ... Mam sam zvezek ... ki ga sicer hitro polnim ... sam po moje ne bo nikol za predal ... ;)

    Glede pospravljanja je pa tko ... k se men kej drasticnega zgodi in se morm spravt v red ... se lotim pospravljanja ... si tko nekak postavim meje mojega 'novega' zivljenja oziroma obdobja ... ;)

    Kaja, zapiske pa le shrani, nikol ne ves kdaj ti pridejo prav ... mogoc za podiplomca?! ;)

     
  • At 24/12/06 14:16, Blogger kaja said…

    eh punce, sej bo.. glavno da se dela na tem, pol pa prej al slej se pride tud do konca. sicer pa, kdo pa pravi da študenstko življenje ni lepo?

    ja, se strinjam sandra, pospravljanje je lahko tud zlo dobra terapija... ;)

     

Objavite komentar

<< Home